LES PREFERENTS DE BANKIA ES BESCANVIARAN PEL 50% DEL SEU VALOR

Tot i que encara no és oficial, sembla ser que els tenidors de participacions preferents de BANKIA rebran una oferta de bescanvi d’aquestes per accions, havent d’assumir unes pèrdues aproximades del 50% de la seva inversió inicial.

Segons indica la notícia, el bescanvi podria ser, en un primer moment, voluntari, per passar a ser obligatori si el nivell d’acceptació del mateix no és significatiu.

Des de la PAG, volem deixar clar que, un eventual bescanvi de les participacions preferents -encara que sigui obligatori-, no afecta als drets dels afectats a recórrer a la via judicial per a reclamar la devolució dels seus estalvis.

En qualsevol cas, encara no hi ha hagut cap comunicat oficial sobre la decissió que s’hagi pogut prendre respecte de les participacions preferents de cap de les entitats intervingudes.

NOTÍCIA

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>